http://b.imagehost.org/0127/paizei.png

Trailers

This text will be replaced

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Fringe

Fringe



img212.imageshack.us/img212/7946/fringexlgri1df7.jpg


Λίγα λόγια:
To fringe είναι μια τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας η οποία δημιουργήθηκε απο τους J. J. Abrams, Alex Kurtzman και Roberto Orci. Η πρεμιέρα της σειράς έγινε στην Αμερική στις 9 Σεπτεμβρίου 2008 στο κανάλι FOX.

Η σειρά έχει να κάνει με έναν ερευνητή/επιστήμονα τον Walter Bishop( που περιγράφεται ως Frankenstein mixed with Albert Einstein - Φρανκενστάιν σε ανάμειξη με Αϊνστάιν), το γιο του Peter Bishop και μια πράκτορα του FBI, Olivia Dunham η οποία επανασυνδεεί τους 2 πρώτους μετά από πολλά χρονιά.


Υπόθεση:
Η Olivia, πράκτορας του FBI, καλείτε να ερευνήσει μια σειρά απο παράξενα γεγονότα που συμβαίνουν στο κόσμο. Αυτά τα γεγονότα έχουν ως θέμα ακραίες επιστήμες (Fringe Science), επιστήμες που υπάρχουν μόνο στη θεωρία και κανένας δεν έχει δει στην πράξη. Η σειρά των γεγονότων αυτών ονομάζεται Το Μοτίβο (The Pattern), όλος ο κόσμος είναι ένα μεγάλο εργαστήριο στο οποίο κάποιοι δοκιμάζουν αυτές τις επιστήμες. Η Olivia με την βοήθεια του επιστήμονα Walter και του γιου του Peter προσπαθούν να βρουν την πηγή αυτών τον πειραμάτων/γεγονότων και να τα σταματήσουν. Άμεση σύνδεση με τα γεγονότα φαίνεται να έχει μια εταιρία που ονομάζεται Massive Dynamic, η οποία είναι μια παγκόσμια εταιρία ερευνών και κατέχει τα σχεδία για μεγάλο αριθμό νέων και σημαντικών τεχνολογιών. Ενδιαφέρον είναι επισης ότι μέρος σε όλα αυτά τα πειράματα που γίνονται στο κόσμο είχε λάβει και ο Walter παλαιότερα όταν ήταν σε ένα μυστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης, μαζί με τον βοηθό του William Bell, ιδρυτή της Massive Dynamics!




img257.imageshack.us/img257/4176/fringever4xlggn6zp6.jpg



Cast



i41.tinypic.com/15qae83.jpg Anna Torv -
Olivia Dunham
i41.tinypic.com/23hm935.jpg Joshua Jackson -
Peter Bishop
i42.tinypic.com/2u6fhac.jpg
John Noble -
Dr. Walter Bishop
i39.tinypic.com/nbytly.jpg Blair Brown -
Nina Sharp
i43.tinypic.com/29pq0xd.jpg Lance Reddick -
Phillip Broyles
i42.tinypic.com/296krk9.jpg Jaskia Nicole -
Astrid Farnsworth
i42.tinypic.com/2qvtdz4.jpg Kirk Acevedo -
Charlie Francis






www.fringepedia.net/images/4/46/FringeComic1Cover.jpg




Trailer




Διάρκεια επεισοδίου: 40-45 λεπτά
Κανάλι προβολής: FOX
Ημέρα προβολής από κανάλι: Τρίτη


by taleporos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου