http://b.imagehost.org/0127/paizei.png

Trailers

This text will be replaced

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

FlashForward

FlashForward

What did you see?

img27.imageshack.us/img27/4236/flashforward2.jpg

ff


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ:

To Flash Forward είναι μια σειρά δράσης, επιστημονικής φαντασίας και μυστηρίου βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Robert J. Sawyer.
Θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου 2009 και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη απ’ το ABC.



ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Μετά από ένα περίεργο συμβάν, όλοι οι άνθρωποι πάνω στην Γη, χάνουν τις αισθήσεις τους για 2' και 17'' και βλέπουν ένα μυστηριώδες, χαοτικό όραμα που περιλαμβάνει εικόνες από την ζωή τους στο μέλλον.
Αργότερα, όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να συνέρχονται ο κόσμος αρχίζει ν’αλλάζει γιατί όλοι γνωρίζουν πλέον τι πρόκειται να τους συμβεί και δρουν ανάλογα...



CAST & CHARACTERS:

img23.imageshack.us/img23/3046/josephfiennesasmarkbenf.jpg Ο Mark Benford (Joseph Fiennes) είναι ειδικός πράκτορας του FBI και εργάζεται στο Λος Άντζελες. Φαινομενικά έχει την τέλεια ζωή αλλά ο γάμος του έχει προβλήματα, η δουλειά του πολύ πίεση και ο ίδιος τους «προσωπικούς του δαίμονες» που στο παρελθόν τον οδήγησαν στο αλκοόλ.



img170.imageshack.us/img170/1822/sonyawalgerasoliviabenf.jpg Η Olivia Benford (Sonya Walger) είναι επιτυχημένη χειρούργος, παντρεμένη με τον Mark και μητέρα της Charlie. Αν και ο γάμος τους έχει προβλήματα, εκείνη αγαπάει πολύ τον άντρα της και κάνει ό,τι μπορεί για να του συμπαρασταθεί και να κρατήσει την οικογένεια της ενωμένη.



img170.imageshack.us/img170/3348/johnchoasdemetrinoh.jpg O Demetri Noh (John Cho) είναι πράκτορας του FBI, συνεργάτης του Mark στο Λος Άντζελες. Είναι αρραβωνιασμένος με την Zoey και σαν πρώην μέλος συγκροτήματος (στην ηλικία των 20) δυσκολεύεται ν’ αντισταθεί στο καραόκε!


img33.imageshack.us/img33/9017/zacharyknightonasbrycev.jpg O Bryce Varley (Zachary Knighton) είναι γιατρός, υφιστάμενος της Olivia.. Λίγο πριν συμβεί το «συμβάν» είχε αποφασίσει να δώσει τέλος στην ζωή του αλλά πλέον (με την βοήθεια του οράματος) είναι πεπεισμένος ότι θα βρει την ευτυχία στο μέλλον.


img182.imageshack.us/img182/6079/courtneybvanceasstanfor.jpg Ο Stanford Wedeck (Courtney B. Vance) είναι Αρχηγός του τοπικού τμήματος FBI στο Λος Άντζελες. Σύζυγος και πατέρας, όχι μόνο για την κόρη του αλλά και πατρική φιγούρα για τους πράκτορες του. Μετακόμισε στο Λος Άντζελες από την Ουάσινγκτον αλλά ακόμα έχει τις «επαφές» του εκεί.



img169.imageshack.us/img169/2530/brianfobyrneasaaronstar.jpg O Aaron Stark (Brian F. O’Byrne) είναι σπόνσορας (υποστηρικτής) του Mark στους Α.Α και πολύ καλός του φίλος. Δουλεύει σαν τεχνικός στο Τμήμα Νερού και Ενέργειας του Λος Άντζελες. Έχασε την κόρη του Tracy, στον πόλεμο του Αφγανιστάν και αυτό ήταν η αιτία να ξεκινήσει το ποτό.



img27.imageshack.us/img27/8418/christinewoodsasjanisha.jpg H Janis Hawk (Christine Woods) είναι πράκτορας του FBI στο Λος Άντζελες. Αγοροκόριτσο, με φοβερή ικανότητα ανάλυσης. Γνωρίζεται με τον Demetri από την εκπαίδευση τους στην ακαδημία.



img182.imageshack.us/img182/3660/peytonlistasnicole.jpg Η Nicole (Peyton List) είναι μια 19χρονη φοιτήτρια που βγάζει το χαρτζιλίκι της προσέχοντας την κόρη του Mark και της Olivia, την Charlie. Ήταν παιδική φίλη με την κόρη του Aaron που πέθανε στο Αφγανιστάν, την Tracy.




ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Είδος: Επιστημονική Φαντασία, Δράση, Δράμα, Μυστηρίου
Διάρκεια Επεισοδίων: 40’-45’
Σεζόν: 1 (2009-‘10)
Επεισόδια: 13
Λίστα Επεισοδίων: Εδώ



TRAILER:





by taleporos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου